El CAP Turó de Can Mates, protagonista a la nova docusèrie de 3Cat

La docusèrie s'ha gravat a diferents centres d'atenció primària de Catalunya


  • Comparteix:

Façana del CAP Turó de Can Mates / Foto: cedida

Façana del CAP Turó de Can Mates / Foto: cedida

Sant Cugat ha estat un dels escenaris escollits per filmar la nova docusèrie de 3Cat. 'Històries de la Primària' és una sèrie documental on es mostrarà com treballen els professionals mèdics d'atenció primària des de dins i el CAP Turó de Can Mates ha estat un dels centres que ha format part de la gravació per explicar la tasca que fan els diferents treballadors del sector. El centre santcugatenc serà un dels protagonistes en el capítol 'Acompanyar', el tercer de la docusèrie, on participen Àngel Luís Rodríguez i Javier Muñoz, metge i infermer, respectivament, del mateix CAP Turó de Can Mates.

La presentació del nou producte de 3Cat s'ha fet aquest dimarts al Teatre Nacional de Catalunya, una setmana abans de l'estrena a les pantalles dels catalans. La sèrie documental s'estrenarà aquest dijous, 18 de gener, a TV3 i, completa, a la plataforma 3Cat. A banda de Sant Cugat, aquesta producció que consta de sis episodis s'ha rodat en 15 centres d'atenció primària d'arreu del territori i ha comptat amb la participació d'una cinquantena de professionals de salut.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.