Encara pots venir a buscar el teu calendari de Cugat Mèdia

Els autors i autores de les fotos ja han recollit els seus exemplars


  • Comparteix:

Autors i autores de les fotos del calendari de Cugat Mèdia 2024. / Foto: Cugat Mèdia

Autors i autores de les fotos del calendari de Cugat Mèdia 2024. / Foto: Cugat Mèdia

Queden les últimes unitats del calendari de sobretaula de Cugat Mèdia 2024. Maria Homs, Joan Soler, Susanna Hernández, Ricard Duran, Marc Puig i Sergi Cutilles, autors i autores de les fotos del calendari d'enguany, han visitat aquesta setmana les instal·lacions del mitjà públic per recollir els seus exemplars i fer una foto de família.

El mitjà públic ha anat rebent fotos durant l'any de persones que viuen, treballen o passegen per Sant Cugat i fan fotografies dels seus racons preferits. Les 12 fotos seleccionades per al calendari del 2024 són de: Joan Soler, Ricard Duran, Maria Homs, Lourdes Pros, Maria Rourich, Ramon Pérez, Rita Medina, Marc Puig, Jofre Llombart, Susanna Hernández, Marta Massagué i Sergi Cutillas.

Els calendaris es poden passar a buscar per les instal·lacions de Cugat Mèdia, al carrer Plana de l'Hospital 12-14. Si vols participar en el calendari de 2025, envia les teves fotos a comunicacio@cugat.cat indicant 'calendari 2025' a l'assumpte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.