L'associació de veïns de Can Magí torna de demanar 'compensacions' pel Punt Verd


  • Comparteix:

L'Associació de veïns del barri de Can Magí-Roquetes continua reivindicant a l'Ajuntament que construeixi en aquesta zona alguns nous equipaments com a 'compensació' pel nou Punt Verd inaugurat aquesta setmana. Des de l'entitat veïnal afirmen sentir-se 'decebuts' perquè consideren que el consistori els hi va vendre una construcció diferent de la que s'ha fet finalment.

Ara que el nou Punt Verd ja és una realitat, l'Associació de veïns del barri de Can Magí-Roquetes torna a reivindicar que es posin alguns equipaments a la zona per compensar la construcció d'aquesta deixalleria.

El president de l'Associació, Joan Abat, ha explicat que des del principi els veïns del barri es van oposar a la construcció d'aquesta Punt Verd, i que van demanar, a canvi, que es posessin altres instal·lacions 'més positives' per al barri, com un equipament esportiu o un punt d'accés de la biblioteca.

Joan Abat

Estem molt desabuts perquè s'ha inaugurat el Punt Verd i l'únic que rebem nosltres són instal·lacions que no volem com per exemple un pàrquing de camions. Des del començament els veïns del barri hem estat en contra.


Abat afegeix, a més, que l'Ajuntament els hi va prometre que al voltant de la deixalleria hi hauria una zona d'arbrat i zones verdes perquè fessin més amable aquesta instal·lació, però que, de moment, 'no hi ha res d'això'.

Joan Abat

Ens van vendre que l'entorn seria molt vegetal i que quedaria integrat dins la natura, però de tot això res. Ens van voler vendre algo que no té res a veure amb el que hi ha.


Des de l'Associació de Veïns de Can Magí-Roquetes consideren que aquest és un barri que l'equip de govern té abandonat, i que hi ha altres zones del municipi, com el Turó de Can Matas que encara no estan construïdes i ja tenen més instal·lacions que no pas ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.