UGT i CCOO convoquen vaga parcial a Rodalies els dies 16 i 17 de febrer

Els sindicats justifiquen l'aturada del servei per la falta de personal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Foto: ACN

UGT i CCOO han convocat dues jornades de vaga a Rodalies els dies 16 i 17 de febrer. Segons han informat en un comunicat, les aturades seran entre les 7 h i les 9 h i de 15 h a 17 h. Els sindicats justifiquen la mesura després de 'reclamar reiteradament la necessitat imperant de personal a Rodalies' i apunten cap als serveis comercials. UGT i CCOO assenyalen que manquen interventors als trens, a les estacions i especialment al Centre de Gestió de Rodalies de Catalunya. Tot plegat, subratllen 'provoca un greu empitjorament en la qualitat del servei' i reclamen 'ràpides solucions'.

Els sindicats emplacen els serveis comercials de Renfe Alta Velocitat, Llarga Distància i Trens Internacionals a fer les mateixes aturades per aconseguir "majors mesures de conciliació".

CCOO i UGT recorden que el Centre de Gestió de Rodalies de Catalunya és el que concentra un major nombre d'incidències a l'Estat, "amb xifres set vegades majors que el de la segona comunitat en nombre de casos".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.