L'Institut Angeleta Ferrer se suma al Dia Mundial de la Ràdio amb Cugat Mèdia

Els alumnes de 1r de batxillerat han elaborat el contingut i preparat les entrevistes a sis convidats durant dues hores


  • Comparteix:

Dins la programació especial de Cugat Mèdia pel Dia Mundial de la Ràdio, els i les alumnes de l'Institut Angeleta Ferrer han agafat el protagonisme del seu programa 'L'Angeleta parla', copresentat per Sílvia Ferrer. El programa emès en directe per ràdio i YouTube ha comptat amb diferents blocs, declaracions, històries de testimonis i sis entrevistes, totes amb preguntes fetes pels i les alumnes de l'assignatura Comunicació Crítica i Aplicada, després de diverses setmanes de preparació. Els convidats han estat l'escriptor Pol Castellanos; la directora de fotografia nominada als Premis Goya, Beth Rourich; el locutor de ràdio Flaixbac Albert Planadevall; el director del mateix institut, Antonio Garcia; l'alcalde, Josep Maria Vallès; i el professor de biologia, Albert Carrió.

ESCOLTA-HO

Els temes principals d'aquest especial han estat la importància de la ràdio , les inquietuds dels joves santcugatencs, la història de l'Institut i com funciona en matèria de l'ecosostenibilitat. L'espai per donar veu a alumnes d'escoles i instituts de la ciutat pel Dia de la Ràdio és una iniciativa que des de fa anys Cugat Mèdia impulsa. Enguany, amb l'Angeleta Ferrer, emfatitzem la importància d'espais així amb joves.


Més Dia Mundial de la Ràdio

Aquest programa no és l'únic amb el qual Cugat Mèdia celebrarà el Dia Mundial de la Ràdio. Aquest dimecres, el programa 'Connectats', presentat per Carme Reverte, es farà de forma excepcional des de Castellar del Vallès, amb públic en directe. Divendres, el programa 'Converses consentides' es posa cap per avall, i els seus presentadors, Àlvar Roda, Rogeli Pedró i Toni Samsó seran entrevistats aquell dia en lloc de fer ells les preguntes. I durant tota la setmana, a Ràdio Sant Cugat es podran escoltar continguts especials del Dia Mundial de la Ràdio com el programa de La Xarxa 'La Ràdio. Històries de cent anys' o una entrevista als fundadors de l'emissora local, Màrius Caralt, Ramon Grau i Josep Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.