Set detinguts per una baralla en una casa ocupada a la Floresta

Els Mossos han explicat que un dels detinguts assegura que havia comprat l'habitatge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra, amb el suport de la Policia Local, han detingut set homes a la Floresta com a presumptes autors d'un delicte de violació de domicili a casa habitada, coaccions i lesions. Els fets, avançats pel TOT Sant Cugat i confirmats per Cugat Mèdia, van tenir lloc dilluns, quan el cos policial va rebre trucades per part del veïnat que alertaven d'una baralla entre dos grups de persones a un habitatge, a prop de la carretera de la Rabassada, que els agents van constatar com a ocupat 'des de temps enrere'.

Després de prendre declaracions, els Mossos han deduït que set homes van entrar a l'immoble "sense consentiment, fent ús de la força i la intimidació". Un d'ells va assegurar als agents que "hauria comprat la casa feia un mes i havia vingut amb uns amics per entrar a l'interior".

Les persones que es van trobar els Mossos presentaven "ferides sagnants" com a conseqüència de la baralla. Segons el cos policial, haurien accedit al domicili fent ús de la força "amb la clara voluntat d'ocupar-la i que el nou amo pogués fer-ne ús de la seva propietat".

Després de detenir-los, 48 hores després van passar a disposició del jutge de guàrdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.