Sant Cugat marxa de l'Associació de Municipis per l'Aigua Pública

La situació econòmica de l'Ajuntament ha motivat la decisió


Temes relacionats

Sant Cugat se suma al front comú del món local per defensar la gestió pública de l'aigua (31/mai/21)


  • Comparteix:

Sant Cugat va sumar-se a l'associació el 2021 / Foto: ACN

Sant Cugat va sumar-se a l'associació el 2021 / Foto: ACN

Sant Cugat deixarà de formar part de l'Associació de Municipis i Entitats per a l'Aigua Pública (AMAP), a causa de la situació econòmica de l'Ajuntament. En una entrevista al Tot Sant Cugat, la tinenta d'alcaldia Cristina Paraira ha explicat que s'han revisat quines aportacions econòmiques pot estalviar-se el consistori per pertànyer a associacions i l'AMAP ha estat considerada com a prescindible. Paraira també afegeix que en la decisió ha influït el fet que la gestió de l'aigua és competència de l'AMB.

El maig de 2021, el govern del mandat anterior (ERC, PSC i CUP) feia front comú amb el món local per defensar la gestió pública de l'aigua i criticava l'embat judicial que les empreses privades duen a terme arreu de Catalunya per mantenir el servei en les seves mans.

40 municipis es conjuraven per treballar de manera col·lectiva "per posar els interessos col·lectius de les localitats i els seus veïns per davant dels beneficis econòmics de les grans companyies".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.