Del 4 al 10 de març, a Cugat Mèdia 'Parlen les dones'

Tots els continguts i la programació pròpia del mitjà públic d'aquesta setmana estarà dedicada a les dones


  • Comparteix:

La programació pròpia de Cugat Mèdia estarà protagonitzada només per les periodistes del mitjà públic / Foto: Cugat Mèdia

La programació pròpia de Cugat Mèdia estarà protagonitzada només per les periodistes del mitjà públic / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia capgira la seva programació sota el lema ‘Parlen les dones’ -una picada d’ullet a altres temps del mitjà, commemorant el títol d’una sèrie documental produïda per aquesta casa, on s’entrevistaven dones hereves de les grans famílies terratinents de la ciutat. Per començar, el programa 'Esport en marxa' d'aquest dilluns al matí posa l'accent en l'esport femení, i serà presentat per Carme Reverte. I així amb la resta de la graella de Ràdio Sant Cugat, però també amb els continguts del diari digital.


Tertúlies

Les tertúlies dels dimarts, dimecres i dijous (9.15 h) també estan presentades per les periodistes de Cugat Mèdia, amb Alba Triadó, la directora de Cugat Mèdia, Cristina Mur; i Anna González, i totes les participants també seran dones, inclosa la tertúlia política 'El Gall del Monestir' del dimecres. El programa 'Entitats' del 6 de març entrevistarà al grup de percussió florestà Mamatraka. I el 'Cruïlla cultural' del divendres 8 de març seguirà presentat per Jèssica Sotodosos, però tindrà un contingut especial relacionat amb el 8-M.

Infopòdcast

Els infopòdcast diaris, les píndoles informatives de tres minuts que enviem cada matí per Whatsapp, també seran tematitzats i locutats per les veus de les periodistes del mitjà públic.

SUBSCRIU-TE AQUÍ AL GRUP DE WHATSAPP DE CUGAT MÈDIA

cugat.cat

El mateix divendres 8 de març estrenarem un programa d'entrevistes especial, amb Sílvia González, que inclou quatre converses de perfil a dones santcugatenques. A més, tots els articles d'opinió diaris també seran escrits per dones.

I finalment, els programes de ràdio que presenten els nostres col·laboradors també tindran un contingut adaptat a aquesta programació especial de Cugat Mèdia pel 8-M, com el 'Molta Comèdia' del dijous (12 h) i el 'Converses consentides' dels divendres (12 h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.