Els ecologistes demanen a l'Ajuntament que descarti definitivament el bosc per a La Mirada

En un comunicat, ADENC i SOS Bosc Volpelleres, sol·liciten que el govern i la Generalitat es retirin de totes les causes judicials


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la manifestació organitzada per SOS Bosc Volpelleres el dia abans de l'inici de les obres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la manifestació organitzada per SOS Bosc Volpelleres el dia abans de l'inici de les obres / Foto: Cugat Mèdia

ADENC i SOS Bosc Volpelleres demanen que l'Ajuntament de Sant Cugat digui públicament que descarta definitivament construir l'edifici de La Mirada al bosc del barri. L'últim que va dir davant als mitjans de comunicació el tinent d'alcaldia Jordi Puigneró, és que la ubicació actual, la del bosc, passava a ser l'última de les tres que el govern municipal tenia sobre la taula. Tot i això, els ecologistes volen un pas més, que es defineixin i que a més es retirin de la via judicial, petició que fan extensa a la Generalitat, i no demanin l'execució de la sentència del jutjat número 10 que valida el trasplantament dels arbres.

En declaracions a Cugat Mèdia, la membre de SOS Bosc Volpelleres Lurdes Marimon ha explicat que han fet un comunicat conjunt perquè volen "respostes" de l'Ajuntament arran dels últims moviments judicials.

De fet, recorden que malgrat que el TSJC va respondre a l'apel·lació de l'Ajuntament contra les mesures cautelars que va demanar ADENC dient que amb la sentència del 15 de novembre de 2023 del jutjat número 19 les cautelars ja no tenien sentit, encara hi ha més contenciosos que s'han de resoldre encara.

CONSULTA LA CRONOLOGIA COMPLETA DE TOTA LA HISTÒRIA DE L'ESCOLA LA MIRADA




Lourdes Marimon

Per tenir una postura ferma de la ubicació sobre l'escola al bosc i per aclarir tot el que s'han dit en notícies aquests dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.