Els turistes puntuen Sant Cugat amb un 8,3

Han estat 292.000 opinions online de més de 600 espais turístics de la ciutat


  • Comparteix:

Els turisten posen una nota alta a la serra de Collserola / Foto: Cedida

Els turisten posen una nota alta a la serra de Collserola / Foto: Cedida

Sant Cugat es consolida com a ciutat turística. Segons un informe sobre Reputació Turística Online de 2023 elaborat per l'Ajuntament, les i els turistes van puntuar la ciutat amb un 8,34, 0,4 punts més que l'any anterior. El Parc Natural de Collserola, el Monestir, el parc del Turó de Can Mates o el Mercantic són els atractius turístics més visitats.

Per obtenir aquesta informació, s'ha utilitzat el Sistema d'Intel·ligència Turística (SIT) que permet obtenir dades molt precises sobre l'activitat turística del municipi. El sistema ha registrat més de 292.000 opinions online de més de 600 recursos turístics de la ciutat.


Categories turístiques

Les diverses categories turístiques han crescut en la seva puntuació. Els atractius turístics han registrat una pujada en la valoració de +0.25 punts; els allotjaments, de +0,56, i els restaurants, de +0,66.

Els atractius turístics és la modalitat que menys ha crescut respecte el 2022 (8,68) però la més ben valorada amb un 8,7 i amb 76.000 opinions. Activitats culturals (9,10) i espai natural (8,98) han aconseguit millor posició que l'oferta esportiva (8,48) i el comerç (8,35).

Els allotjaments assoleixen un 8,28 i amb 30.000 ressenyes online. L'apartat més ben valorat ha estat l'atenció al públic, seguida de la neteja. No obstant això, la menys puntuada ha estat la ubicació. Els restaurants, tot i tenir la puntuació més baixa (8,19), és la que ha millorat més el resultat.

Els 10 punts d'interès turístics (PITs) amb més volum d'opinions a la xarxa són, en aquest ordre, el Parc Natural de Collserola, el Sant Cugat Centre Comercial, el Mercantic, el Parc del Turó de Can Mates, el Monestir, el Cine Yelmo Premium, el Teatre-Auditori, el Mercat Vell, el Parc de la Pollancreda i l'Hípica Can Caldés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.