La fira d'atraccions de la Festa Major es trasllada aquest any i el vinent al parc de la Pollancreda

La Festa Major se celebrarà del 27 al 30 de juny


  • Comparteix:

Mapa de la nova situació de la fira d'atraccions / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Mapa de la nova situació de la fira d'atraccions / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La fira d'atraccions de la Festa Major d'enguany, que se celebrarà del 27 al 30 de juny, s'instal·larà al parc de la Pollancreda, després de prop de 20 anys ubicada al parc de can Vernet, al barri de Coll Favà. Segons ha informat l'Ajuntament, la nova ubicació es mantindrà també el 2025 i, transcorregut aquest període de dos anys, es valorarà la possibilitat de plantejar ubicacions itinerants.

El canvi es deu a la voluntat de l'equip de govern de descongestionar la concentració d'activitats a la zona del parc de Can Vernet i minimitzar les molèsties de soroll al veïnat. En total hi haurà una trentena de parades, que se situaran a la part final del parc i a l'avinguda de les Corts Catalanes.

L'Ajuntament obrirà properament el concurs públic per adjudicar les parades de la fira. En aquest mateix concurs també s'adjudicaran les parades de la Festa Major de Mira-sol (passeig del Roser) i la de Volpelleres (parc de la Guineu), que es mantenen sense canvis.

Detalls de la Festa Major

De moment, ja se sap que el dijous 27 de juny tindran lloc el seguici i el pregó de Festa Major. El dissabte 29 de juny, dia de Sant Pere, se celebrarà el seguici de Sant Pere i el ball del 'Paga-li, Joan'. Finalment, si tot va segons el previst, el diumenge 30 de juny se celebraran el Concurs d'Arrossos i el Castell de Focs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.