Tres detinguts per robatoris i furts a zones comercials de Sant Cugat

Les detencions s'han produït en dues actuacions dels Mossos d'Esquadra dins un dispositiu contra aquests delictes


Temes relacionats

Sant Cugat registra quatre furts al dia ( 6/mar/24)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones a qui vinculen amb robatoris i furts en zones comercials. La primera detenció va tenir lloc divendres passat, quan agents de patrullatge van interceptar un home que havia fugit d'un aparcament d'un restaurant de la zona de Ca n'Ametller on s'havia sostret d'un vehicle objectes per valor de 3.000 euros. El detingut va ser localitzat amb el material robat i una eina per trencar els vidres dels vehicles. Les altres dues persones van ser detingudes a finals de febrer per sostreure una motxilla a un menor d'edat en un establiment de restauració situat a l'avinguda del Pla del Vinyet.

En aquest cas, els dos detinguts, amb antecedents per robatori i furt, van ser localitzats amb la motxilla furtada, que contenia un ordinador portàtil i material escolar per valor d'uns 700 euros. Les dues persones van passar a disposició judicial.

Els Mossos d'Esquadra desenvolupen a Sant Cugat dispositius contra els furts a zones comercials i contra els robatoris a l'interior de vehicle. Durant el 2023, es van denunciar a Sant Cugat 1.621 furts. En el cas dels robatoris a l'interior de vehicles, es van registrar 479 denúncies, tot i que durant el darrer trimestre els Mossos d'Esquadra van activar un dispositiu específic per reduir l'onada de casos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.