L'Associació de Veïns de Volpelleres demana que es descarti la Guinadera com a possible ubicació de La Mirada

En un comunicat diuen que aquest terreny està mal comunicat amb el barri i pateix contaminació per la proximitat amb l'autopista C-16


  • Comparteix:

Els terrenys municipals de la zona de la Guinardera que l'Ajuntament planteja com una possible ubicació per a La Mirada / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Els terrenys municipals de la zona de la Guinardera que l'Ajuntament planteja com una possible ubicació per a La Mirada / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

De les quatre ubicacions on l'Ajuntament planteja que es pot construir l'escola La Mirada actualment, l'Associació de Veïns de Volpelleres demana que es descarti la de la Guinardera. Consideren que, tal com diu l''Informe d'anàlisis d'alternatives per l'escola la Mirada' elaborat pel servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, aquest terreny municipal, situat entre l'avinguda Europa i l'avinguda Can Campanyà, està mal comunicat amb el barri i està afectat per un alt nivell de contaminació ambiental i acústica per la seva proximitat amb l'autopista C-16 (Túnels de Vallvidrera).


CONSULTA L'ANÀLISI DE LES UBICACIONS PER CONSTRUIR LA MIRADA

L'última alternativa presentada per l'Ajuntament és al costat de l'autopista C-16, que implica una zona de protecció de 50 metres

L'última alternativa presentada per l'Ajuntament és al costat de l'autopista C-16, que implica una zona de protecció de 50 metres / Foto: Informe del servei de Medi Ambient de l'Ajuntament

En el comunicat de l'Associació de Veïns, a més de descartar la Guinadrera, recorden que la direcció i l'AFA de La Mirada tampoc volen que a construeixi a l'avinguda de la Clota, que és al mateix lloc on estan ara els mòduls provisionals.

Tot i això, des del govern municipal van dir fa unes setmanes que per a ells, la ubicació actual, al bosc de Volpelleres, passava a ser l'última de les opcions on construir l'escola.

Posteriorment, l'Ajuntament va afegir una quarta ubicació, que són els terrenys originals al costat de l'institut Leonardo da Vinci que havien quedat descartats per l'informe de Protecció Civil. L'Ajuntament es va reunir amb Protecció Civil i va demanar un segon informe, que encara no ha arribat.

CRONOLOGIA DE LA MIRADA: UNA CURSA D'OBSTACLES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.