Un mar de palmes cobreix la plaça d'Octavià en el Diumenge de Rams

Milers de persones reben la benedicció a càrrec dels mossens de la parròquia de Sant Pere d'Octavià


  • Comparteix:

La benedicció popular de Rams torna a omplir la plaça d'Octavià. Milers de fidels amb les seves palmes, palmons, i branques de llorer i d'olivera, s'han aplegat a les portes del Monestir de Sant Cugat esperant que el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Emili Marlés, les beneís. Abans, el mossèn Àlex Serra s'ha dirigit als santcugatencs per explicar l'origen d'aquesta tradició i perquè es commemora el Diumenge de Rams. Tot seguit, el mateix Serra, el mossèn Emili Marlés i els escolanets, s'han apropat a tots els fidels que es trobaven a la plaça per anar beneint les palmes.

El vicari de la Parròquia, Àlex Serra, ha ressaltat la importància d'aquesta celebració a Sant Cugat. "És un èxit, quan un puja a dalt i veu a tothom movent els palmons és una cosa per donar gràcies a Déu, gràcies per veure a tantes famílies ser-hi", ha agraït Serra.

Després de la benedicció a la plaça, els assistents han anat entrant dins de l'església, on s'ha fet la missa del Diumenge de Rams de les 13 hores. Durant tota la jornada, la parròquia ha organitzat diverses benediccions que permeten als mossens poder arribar a beneir les palmes de tots els fidels.


Àlex Serra

És un èxit, quan un puja a dalt i veu a tothom movent els palmons és una cosa per donar gràcies a Déu, gràcies per veure a tantes famílies ser-hi



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.