Recoder lamenta que les formacions del tripartit votin en contra d'impulsar programes de ràdio i tv sobre seguretat viària


  • Comparteix:

L'alcalde i diputat de CiU considera que la proposta persegueix els mateixos objectius que es marca la conselleria d'Interior

L'alcalde i diputat de CiU considera que la proposta persegueix els mateixos objectius que es marca la conselleria d'Interior

L'alcalde i parlamentari de CiU, Lluís Recoder, ha lamentat l'oposició dels partits que integren el govern de la Generalitat per impulsar programes educatius sobre seguretat viària a les ràdios i televisions públiques de Catalunya. Lluís Recoder considera que el projecte coincideix amb els objectius del govern de reduir la sinistralitat viària, un objectiu, diu, que ha de ser prioritari per totes les administracions.

Lluís Recoder ha estat l'encarregat de defensar davant la Comissió de Control Parlamentari d'Actuació de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) una proposició no de llei per impulsar programes de foment de la seguretat viària a les emissores i televisions públiques de la Generalitat.

Per a l'alcalde de Sant Cugat i parlamentari de CiU, treballar per reduir la sinistralitat viària ha de ser una prioritat de totes les administracions i per això s'hi ha de destinar tots els esforços necessaris, des de millorar les carreteres per reduir els punts negres fins a implantar el model del carnet per punts o reforçar l'educació viària. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Avui en dia és una prioritat per totes les administracions adoptar mesures per reduir la sinsitralitat a les carreteres, i aquí hi ha una feina de conscienciació que s'ha de fer, d'exigència i també coercitiva quan convingui.


Recoder ha manifestat també la seva sorpresa pels vots contraris de les formacions que integren el tripartit, i que no han permès tirar endavant la proposta. Per al diputat de CiU, 'és incoherent' votar en contra d'una proposta que busca els mateixos objectius que es marca de conselleria d'Interior, i demostra també 'poca cintura política'.

Lluís Recoder

Està totalment en la línia del que està pensant el govern de la Generalitat però sorprenentment els partits que donen suport al govern hi han votat en contra.


Davant d'aquest rebuig, Lluís Recoder ha assegurat però que continuaran insistint perquè els mitjans de comunicació públics també acabin fent d'aquest tema una prioritat.

D'altra banda, i pel que fa a la nostra ciutat, l'alcalde ha recordat que actualment es fan cursos d'educació viària amb els nens i nenes de les escoles, i ha apuntat la possibilitat que la nova campanya de civisme que s'ha de presentar el breu també tracti aquesta qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.