El CEIP Pins de Vallès celebra aquest dissabte els seu 25 anys amb un ampli programa d'activitats


  • Comparteix:

El CEIP Pins del Vallès celebra aquest dissabte els seus 25 anys d'història i ho fa amb una gran festa adreçada a tots els nens i nenes de l'escola i a les seves famílies. La jornada festiva, que començarà a les deu del matí i s'allargarà fins passades les 11 de la nit, estarà plagada d'activitats esportives, concerts de música, tallers de pintura i de teatre i un dinar popular.

El CEIP santcugatenc Pins del Vallès celebrarà aquest cap de setmana el 25è aniversari de la fundació de l'escola. El programa està ple d'activitats adreçats tant a nens com a adults i s'allargarà durant tot el dia.

D'aquesta manera tots els nens i nenes de l'escola, així com les seves famílies podran gaudir d'un gran ventall d'activitats esportives com tir amb arc, circuit de bicicletes o passejades a cavall. A més també hi haurà exposicions de fotografies, dibuixos i audiovisuals que faran un recorregut durant els 25 anys d'història de l'escola i tancaran les iniciatives que ja s'han anat fent al llarg del curs amb motiu d'aquest aniversari.

La secretària de l'escola, Mercè Mas, ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora que encara s'estan ultimant els preparatius per celebrar demà els 25 anys de l'escola. Segons Mas, tant nens, com professors i pares no han parat de treballar.

Mercè Mas

Ara estem una mica tots enfeinats perquè fem una esposició de fotos i l'estem acabant de preparar. A més, tenim el bateig de dos capgrosos que han preparat dues monitores. Tots estem molt enfeinats.


Els assistents a la festa també podran gaudir d'un concert a càrrec de la coral de l'escola, i després d'un dinar popular a l'aire lliure. Mercè Mas ha explicat que també s'ha preparat una gimcana especial que està adreçada a tan nens com adults. Segons Mas la jornada està pensada perquè els nens puguin moure's per tota l'escola i perquè puguin gaudir de totes les activitats.

Mercè Mas

Les activitats estan pensades perquè els nens puguin anar d'aquí cap allà. Està obert tot el dia per a tothom. Hi haurà moltes activitats però també hi haurà molts nens.


La festa acabarà arribada la mitjanit amb coca, cava i orquestra i amb un sopar que estarà presidit per l'alcalde, Lluís Recoder. L'acte, al que està previst que hi assisteix més de mil persones, també està obert per tots els exalumnes i exprofessors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.