RSC celebra 23 anys de vida amb la vista posada en ampliar els seus serveis i canals de comunicació


  • Comparteix:

L'emissora té com a repte obrir-se cada cop més a les noves tecnologies i trasllardar-se a un nou local

L'emissora té com a repte obrir-se cada cop més a les noves tecnologies i trasllardar-se a un nou local

Ràdio Sant Cugat celebra avui el seu 23è aniversari i ho fa amb la vista posada en l'objectiu de poder oferir, en pocs mesos, nous serveis als ciutadans a través dels nous canals de comunicació que ofereixen les noves tecnologies. De moment, a data d'avui, la web de l'emissora, www.radiosantcugat.com, és de les més visitades pel que fa a portals d'informació de la ciutat, mentre que la web www.esportenmarxa.com es va consolidant cada vegada més en el camp de la informació esportiva local.

Aquesta emissora celebra avui el seu 23è aniversari i ho fa amb un balanç positiu del que ha estat la seva història fins ara però sobretot amb la il·lusió posada en els projectes de futur.

Així ho ha assegurat el sotsdirector de Ràdio Sant Cugat, Esteve Sala, que ha recordat que la feina que s'ha fet al llarg de tots aquests anys així com tots els professionals que han passat per aquesta casa, alguns dels quals encara avui continuen treballant o col·laborant amb l'emissora, i ha apuntat la necessitat que, a data d'avui, la ràdio creixi i ho faci amb un nou local però també amb molts nous projectes. En aquest sentit, Sala ha apuntat la voluntat de poder oferir, a curt termini, nous canals d'informació.

Esteve Sala

Volem aprofitar la feina que s'està fent a RSC i donar més serveis, que la gent no ens pugui sintonitzar només en una freqüència de ràdio sinó que també tingui els continguts disponibles d'altres maneres, com internet o televisió.


En el mateix sentit s'ha expressat la regidora de Comunicació, Marta Subirà, que ha explicat que els objectius de l'equip de govern envers l'emissora municipal passen per consolidar el seu paper de referència com a mitjà de comunicació local i per continuar donant un impuls a l'aplicació de les noves tecnologies.

Marta Subirà

Des de l'Ajuntament ens agradaria que RSC continués fent el paper de mitjà de referència en el món de la comunicació local a Sant Cugat i al Vallès, i completar el trasvàs en un món de la comunicació més ampli i seguir potenciant la web.


Per fer realitat tots aquests reptes i per anar-se preparant també pel futur repte que suposarà la Televisió Digital Terrestre (TDT), Ràdio Sant Cugat comptarà, en uns mesos, amb un nou local i noves instal·lacions que inclouran, entre d'altres, un plató de televisió. De moment, i segons el calendari previst, aquest mes de juliol s'han d'adjudicar les obres i l'objectiu és poder fer el trasllat en el marc de la nova temporada.

El procés d'obertura cap a les noves tecnologies de la informació ja es va iniciar però fa 3 anys amb el portal www.radiosantcugat.com, que permet als usuaris consultar les notícies, escoltar la ràdio en directe a través d'internet o fins i tot, consultar a la carta els programes que ha emès l'emissora. A data d'avui, aquesta web està consolidada ja com un dels portals més visitats pel que fa a informació local, amb una mitja de quasi 350.000 consultes mensuals i prop de 500 usuaris diàries.

Pel que fa a la web d'informació esportiva, www.esportenmarxa.com, es va consolidant després del seu primer any de vida i compta ja amb quasi 18.700 consultes al mes, el que suposa almenys 60 visites diàries. Segons Sala, la valoració amb motiu del seu primer aniversari és molt positiva.

Esteve Sala

La web d'esports va néixer ara fa un any i el seu creixement ha estat molt bo, el resultat és molt bo pel que fa a consultes d'usuaris que es connecten a aquesta web per rebre la informació esportiva local.


Amb tots aquests projectes sobre la taula, l'objectiu de l'emissora municipal és el de poder ser la veu i la banda sonora de la vida de Sant Cugat, recollint els esdeveniments, activitats i opinions que generen dia a dia l'administració, entitats i ciutadans de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.