Els comerciants de Sant Cugat demanaran que es redueixi la durada de les rebaixes


  • Comparteix:

Les rebaixes d'estiu a Sant Cugat oferiran descomptes d'entre el 20 i el 60%

Les rebaixes d'estiu a Sant Cugat oferiran descomptes d'entre el 20 i el 60%

Coincidint amb l'inici de les rebaixes d'estiu, la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat proposarà a l'Associació de Comerciants de Catalunya que els períodes de rebaixes es redueixin. El col·lectiu de comerciants locals demanaran que passin de dos mesos a un de durada.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha explicat que les rebaixes d'estiu han començat amb normalitat a la nostra ciutat. Segons Galvany, l'augment de les temperatures ha comportat que s'hagin venut estocs abans d'hora, la qual cosa implica que hi hagi menys gènere per vendre de rebaixes.

Josep Lluís Galvany creu que dos mesos de rebaixes durant l'estiu i l'hivern és un termini de temps massa elevat. Segons el president, es comunicarà a l'Associació de Comerciants de Catalunya que la federació és partidària de reduir-ne la durada. Escoltem Galvany.

Josep Lluís Galvany

Sóc partidari de reduir el temps de les rebaixes


Les rebaixes, que a la nostra ciutat van donar el tret de sortida amb la celebració de la Botiga al Carrer, durant la Festa Major, oscil·len entre el 20 i el 60%. La roba i les sabates són els productes més demandats durant el període de rebaixes. Molts santcugatencs s'han apropat als establiments. Escoltem la botiguera Pilar, que explica que els percentatges de rebaixes progressen a mesura que passen els dies.

Pilar

Els percentatges augmenten a mesura que passen els dies de rebaixes


La Federació d'Associacions de Comerciants recomana tenir present que les etiquetes han de tenir el preu original i el rebaixat quan es compri a les botigues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.