Els robatoris es redueixen un 30% a Sant Cugat en el que portem d'any


  • Comparteix:

Des de la policia estatal recomanen algunes mesures per no deixar entreveure que les cases estan buides durant les vacances d'estiu

Des de la policia estatal recomanen algunes mesures per no deixar entreveure que les cases estan buides durant les vacances d'estiu

El nombre de robatoris ha disminuït a la nostra ciutat prop d'un 30% durant els sis primers mesos d'aquest any. Així ho ha explicat el cap de la policia estatal a Sant Cugat, que ha apuntat la possibilitat que aquest descens estigui relacionat amb la detenció del presumpte autor de 25 robatoris a la zona. D'altra banda, i coincidint amb les vacances d'estiu, la policia recomana tancar les portes de casa sempre amb clau, o deixar les persianes una mica pujades per tal d'evitar un increment dels furts per aquestes dates.

En els últims anys, la nostra ciutat ha patit una disminució dels robatoris perpetrats durant els mesos d'estiu, sobretot al juliol i a l'agost.

Així ho ha afirmats el cap de la policia estatal a la ciutat, Alfonso Vicente Carvallo, que ha explicat també que durant els primers mesos d'aquest any els robatoris s'han vist disminuïts en un 30% a Sant Cugat. En declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, Carvallo ha apuntat que un dels motius d'aquest descens pot ser la detenció d'un home, a principis d'aquest any, i al qual se l'imputen uns 25 robatoris.

Alfonso Vicente Carvallo

La causa segurament té a veure amb la detenció del ciutadà romanés que es va produir aquí fa uns mesos. Encara està detingut i se l'imputen uns 25 robatoris per la ciutat.


Carvallo ha afegit també que Sant Cugat viu actualment un moment de relativa tranquil·litat pel que fa als robatoris a cases particulars. És per això que des del cos de la Policia Nacional fan una crida a la ciutadania per tal que tinguin cura de les seves llars i mantenir aquesta mateixa tendència.

En aquest sentit ha explicat que és convenient tenir sempre les portes de casa tancades amb clau, no deixar que s'acumuli durant massa dies la correspondència a la bústia, no baixar del tot les persianes o instal·lar algun tipus de sistema d'alarma. Segons Carvallo és convenient de no deixar entreveure que a casa no hi ha ningú, sobretot durant els períodes de vacances.

Alfonso Vicente Carvallo

És convenient no deixar que s'acumuli la correspondència a la bústia. També és convenient no baixar les persianes totalment i no tallar el fluit elèctric.


Pel que fa al perfil dels presumptes lladres, Carvallo ha explicat que a Sant Cugat no s'ha detectat cap perfil concret ni s'han produït tampoc casos de bandes organitzades, ja que en la majoria de denuncies es tracta d'una persona o com a molt dues, que actuen individualment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.