Els autobusos circularan per la plaça Lluís Millet a finals de mes


  • Comparteix:

Les obres de desdoblament del carrer Safareigs estan a punt d'acabar

Les obres de desdoblament del carrer Safareigs estan a punt d'acabar

L'Ajuntament té previst ultimar les millores i arranjaments necessaris a la plaça Lluís Millet durant les properes setmanes, amb l'objectiu que els autobusos puguin començar a circular per aquest espai a finals de juliol. Així ho ha anunciat el regidor de Mobilitat, Josep Romero, que també ha avançat que les obres de desdoblament del carrer Safareigs estan a punt de finalitzar i que, a finals de mes els vehicles ja hi podran passar en els dos sentits de circulació.

Els autobusos circularan per la plaça Lluís Millet a finals de mes, un cop hagin finalitzat les obres d'adequació. A hores d'ara, queden pendents les modificacions de senyalització i de mobiliari urbà, així com l'arranjament de la vorera del carrer Lluís Companys que toca a l'estació del FGC. Ho ha explica el regidor de Mobilitat, Josep Romero.

Josep Romero

A la plaça Lluís Millet s'ampliarà la vorera on hi haurà la marquesina tal com es va acordar amb Ole Thorson. Després, els autobusos començaran a circular.


Josep Romero també ha avançat que les obres de desdoblament del carrer Safareigs estan a punt d'acabar. A partir del 20 de juliol, està previst que s'acabi d'instal·lar la senyalització horitzontal. Posteriorment, es canviarà la senyalització informativa i vertical amb les noves possibilitats de circulació de la zona. Segons Romero, els vehicles podran circular per la zona de Lluís Millet i el carrer Safareigs a finals de mes.

Josep Romero

Esperem que les obres de Lluís Millet i el desdoblament del carrer Safareigs acabin a finals de mes


També aquest mes està previst concretar algunes de les mesures proposades en el procés participatiu per millorar la mobilitat a l'entorn del passeig Olabarria. En aquest sentit, durant les properes setmanes està previst fer les modificacions i les millores necessàries a al senyalització i adaptar alguns carrers perquè passin a tenir un sol sentit de circulació.

El regidor de Mobilitat ha explicat que l'estiu és la millor època de l'any per fer obres perquè no hi ha tant volum de circulació. Romero ha remarcat que s'ha procurat coordinar les modificacions per no causar tantes molèsties als ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.