La dansa i el terror prenen protagonisme al Casal de Joves TorreBlanca


Temes relacionats

El Casal de Joves TorreBlanca amplia el seu espai amb la inauguració de la sala annexa ( 4/feb/08)


  • Comparteix:

La dansa contemporània arriba aquest febrer al Casal de Joves TorreBlanca. Les activitats previstes inclouen també un sopar d'idees, amb l'objectiu que els joves usuaris de l'equipament aportin propostes. El cinema de terror tindrà el seu espai amb tallers, xerrades i la projecció del film 'Rec'.

El proper dissabte 16 de febrer, el Casal de Joves TorreBlanca s'omplirà de dansa contemporània amb l'actuació d'un grup de l'Esbart i les companyies Tiempo i Pepe Hèvia.

D'altra banda, el Casal també ofereix aquest mes l'oportunitat de proposar idees per a les programacions futures de l'equipament. L'activitat proposada en aquesta ocasió és un 'sopar d'idees' que tindrà lloc el divendres 22 de febrer al bar 'La Cafeta'.

El coordinador del Casal, Quim Pla, explica en què consisteix aquest sopar.

Quim Pla

Una trobada davant d'un àpat on ens trobem tots els que passem per la casa i podem parlar de com veiem el Casal.


La projecció de la pel·lícula 'Rec', de Jaume Balagueró, és l'activitat estrella del cicle de cinema de terror que també inclou un taller de maquillatge fantàstic i un col·loqui al voltant de la vessant psicològica d'aquest gènere.

Entre les activitats d'aquest mes també hi ha un taller sobre noves addiccions, aquest divendres a les sis de la tarda. Un monogràfic de grafits amb inscripció prèvia, a un preu de 40 euros, completa l'oferta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.