L'AMPA del CEIP L'Olivera denuncia la perillositat dels accessos a l'escola


  • Comparteix:

Els pares consideren que les obres d'urbanització de l'entorn dificulten l'accés amb seguretat fins al centre

Els pares consideren que les obres d'urbanització de l'entorn dificulten l'accés amb seguretat fins al centre

L'AMPA del CEIP L'Olivera denuncia que els accessos a l'escola són perillosos a causa de les obres d'urbanització que s'estan fent al barri de la Guinardera. Els pares dels alumnes reclamen a les administracions públiques que se senyalitzi millor l'entorn escolar i que posin en funcionament un servei de transport públic escolar que arribi fins a la porta del centre per evitar que pares i nens hagin de caminar un tros enmig de les obres.

L'AMPA del CEIP L'Olivera assegura que acompanyar els fills a escola a peu és actualment perillós, perquè no hi ha mesures de seguretat suficients al voltant de les obres que es fan a la Guinardera. A més, segons l'associació, els cotxes col·lapsen l'accés a l'escola cada dia, ja que l'única via per arribar el centre és insuficient per assimilar el trànsit que s'hi genera.

El portaveu de l'AMPA del CEIP L'Olivera, Jordi Reverter, considera que les administracions han de solucionar el problema de l'accés a l'escola i recorda que molts pares i mares es veuen obligats a portar els seus fills a una escola lluny d'on viuen perquè la resta de centres no poden fer front a la demanda de places escolars que es genera a la ciutat.

Jordi Reverter

Estem tips d'aquesta situació. Esperem que les administracions trobin una solució.


L'associació reclama a les administracions que posin en funcionament una línia de transport públic o escolar que arribi a la porta del centre, a diferència de l'actual servei de transport urbà, que s'atura lluny de l'escola. Segons l'AMPA, la línia de transport escolar reduiria el trànsit a l'accés de l'escola i deslliuraria els pares d'haver d'acompanyar els nens per les zones en obres del barri.

Escoltem Jordi Reverter.

Jordi Reverter

L'accés a l'escola es col·lapsa perquès s'hi acumulen cotxes.


Pares i mares reclamen també que se senyalitzi millor l'accés a l'escola, repintant els passos de vianants i fent més visibles els senyals de zona escolar, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.