DonaInformació es marca com a repte pel 2006 reduir els casos de violència de gènere entre els ciutadans nouvinguts


  • Comparteix:

El servei municipal editarà també dues guies sobre el tema, una per a professionals que tractin la qüestió i una altra pels ciutadans

El servei municipal editarà també dues guies sobre el tema, una per a professionals que tractin la qüestió i una altra pels ciutadans

Reduir l'increment dels casos de violència de gènere entre els nouvinguts és una de les prioritats del servei municipal DonaInformació pel proper 2006. Des de l'ajuntament, a més, estan treballant en l'edició una guia informativa sobre la violència de gènere per els professionals i una altra per la ciutadania.

El servei municipal DonaInformació, que enguany celebra el cinquè aniversari, té com objectiu prioritari per l'any 2006 reduir els comportaments i les actituds de violència de gènere entre els ciutadans nouvinguts. Des de DonaInformació consideren que hi ha una feina important a fer de sensibilització tant entre el col·lectiu masculí com entre el femení. Així ho ha dit la regidora d'Acció Cívica i Igualtat, Marta Subirà.

Marta Subirà

Hi ha una feina important de sensibilització tant per homes com per dones, perquè tots entenguin que segons quines actituds i fets aquí no són tolerats.


Subirà ha anunciat també que al 2006, DonaInformació comptarà amb 30.000 euros més respecte aquest any, gràcies a les aportacions provinents de l'Institut Català de la Dona i la Diputació de Barcelona. Aquests diners serviran per poder ampliar la tasca que fan des d'aquest servei municipal, amb projecte com l'edició d'una guia sobre violència de gènere dirigida als professionals que treballen dia a dia amb aquesta problemàtica. L'objectiu és poder aclarir dubtes, sobretot en l'àmbit jurídic. Escoltem Marta Subirà.

Marta Subirà

El que volem és editar una guia informativa de temes de violència de gènere per professionals, sobretot per que coneguin millor les implicacions jurídiques que poden comportar segons quines accions.


A més, d'aquesta guia per professionals, l'altra prioritat serà l'edició de la guia per la ciutadania en general per tractar d'incidir més en la tasca de sensibilització que des del consistori creuen fonamental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.