El CMSC fa una jornada de portes obertes coincidint amb la Festa de Tardor de Sant Cugat


  • Comparteix:

Amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents seccions de l'entitat, el Club Muntanyenc Sant Cugat organitza aquest dissabte una jornada de portes obertes a la nova seu dirigit a socis i ciutadans de Sant Cugat. Així, des del nou espai formatiu 'Obrim Vies', tothom qui vulgui podrà aportar la seva proposta de curs, es podrà veure una petita mostra dels cursos que ja s'ofereixen o gaudir de les exposicions de fotografies de l'Escola d'Excursionisme o l'Esplai Sarau.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) dedica aquest dissabte de la Festa de Tardor de Sant Cugat a una jornada de portes obertes de la nova seu del club a la Rambla del Celler. D'aquesta manera es pretén donar a conèixer les diferents seccions del club als socis i ciutadans de Sant Cugat i que aquestes expliquin les activitats que duen a terme. Es tracta de donar resposta a la demanda d'informació produïda amb la inauguració del local el passat setembre i que no es va poder satisfer.

Des del club han explicat que tot just acabar el dia de la inauguració ja es va pensar en la Festa de la Tardor com a nova data per una jornada de portes obertes. Ho explica el president de l'entitat, Narcís Castanyer.

Narcís Castanyer

Es va pensar que unes dates idònies són lkes del cap de setmana de la Festa de Tardor, tenint en compte que els que tenen més inquietuds se solen quedar a Sant Cugat per la festa.


El nou espai formatiu del club 'Obrim Vies' tindrà un especial protagonisme amb la presentació d'un mural on tothom que vulgui podrà escriure la seva proposta de curs. A la tarda, a partir de de les 4, es podrà veure una petita mostra d'algun dels cursos que ja s'ofereixen, un espectacle de trapezi i pallasso i, també una exhibició de tai-txi i percussió amb el grup Djembé.

Narcís Castanyer ha volgut destacar el gruix d'activitats que es desenvolupen dins d'aquest espai formatiu i que es presentarà en aquesta Festa de Tardor de Sant Cugat.

Narcís Castanyer

Aplega tant activitats del propi rocòdrom com temes de cultura, medi ambient, història i monitors i és l'oferta que es presenta aquesta jornada.


A més, la secció de gimnàstica rítmica del CMSC farà un entrenament obert al públic a partir de les 10 del matí i fins la una del migdia a la sala polivalent. Ja a la tarda, la mateixa secció farà un curs pràctic per a les entrenadores de base.

També altres seccions del club com l'Escola d'Excursionisme o l'Esplai Sarau, han preparat exposicions de fotos per explicar les seves activitats a tots aquells que s'apropin a les noves instal·lacions del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.