La UIP aconsegueix duplicar el nombre de participants en l'edició d'enguany, que es va tancar ahir


  • Comparteix:

La dissetena edició de la Universitat Internacional de la Pau ha duplicat l'assistència de participants a les sessions respecte l'any passat. Els organitzadors de la UIP destaquen la gran aportació que el públic ha fet amb les seves intervencions durant totes les sessions.

Pels organitzadors, la visita diària d'unes 75 persones és una xifra molt positiva, ja que s'adapta a les capacitats de les instal·lacions del Centre Borja. A més, un dels responsables, José María Perceval, ha dit que aconseguir un públic més ampli suposaria incrementar el nombre de membres de l'equip organitzador. En general, Perceval considera molt positius els encontres i el resultat d'aquesta edició de la UIP.

Perceval

Estic content perquè soc optimista per naturalessa i cal ressaltar que un guatemalenc ens parlava del conflicte del seu país i ho feia rient


Després que la Universitat Internacional per la Pau romangués inactiva durant 3 anys, el nou equip organitzador ha consolidat el model fixat de l'edició de l'any passat. De cara a l'edició de l'any vinent, ja s'estan perfilant alguns dels eixos que estructuraran la propera edició. De moment, Perceval no ha desvetllat cap detall, però si ha explicat el procés de treball:

José María Perceval

Per a elaborar la següent edició de la UIP tenim en compte les aportacions dels participants


L'organització confia que en l'edició de l'any vivent, que es començarà a preparar el mes de gener es produeixi el mateix èxit de públic, de participació i de qualitat de les intervencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.