Sant Cugat tindrà la nova Oficina Local d'Habitatge a partir del 15 de desembre


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha signat un conveni amb la Generalitat per sumar la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social a l'oficina local

L'Ajuntament ha signat un conveni amb la Generalitat per sumar la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social a l'oficina local

L'Oficina Local d'Habitatge començarà a funcionar el 15 de desembre. L'espai, que centralitzarà els tràmits relatius a les promocions de Promusa i totes les gestions sobre habitatge que depenen de la Generalitat, també oferirà borses de lloguer social i per a joves. De moment, l'Ajuntament ja ha signat un conveni amb el govern català però poder incloure la relació de pisos de la Xarxa de Mediació de Lloguer Social de la Generalitat.

Finalment, l'Oficina Local d'Habitatge entrarà en funcionament el proper 15 de desembre. Aquest espai atendrà tots els tràmits relatius a les promocions de vivenda pública de Promusa així com totes les gestions que depenguin de la Generalitat.

Escoltem el gerent de Promusa, Lluís Hosta.

Lluís Hosta

El 15 de desembre començarà a treballar l'Oficina Local d'Habitatge, que ja rebrà tot tipus de sol·licituds i consultes.


L'espai també s'encarregarà de crear i gestionar borses d'habitatge de lloguer social i per a gent jove. Aquestes borses es nodriran de pisos en mal estat que no poden entrar al circuit immobiliari i del cens d'habitatges desocupats que està preparant el consistori.

En aquest sentit, l'Ajuntament ha signat aquest dimecres un conveni amb la direcció general d'Habitatge, l'empresa pública Adigsa i la secretaria de Joventut per sumar la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social a l'oficina local. Segons Hosta, això permetrà posar en contacte propietaris i llogaters, entre d'altres avantatges.

Lluís Hosta

La Xarxa de lloguer Social posarà en contacte propietaris i demandants d'habitatge de lloguer mitjançant borses municipals.


L'Oficina Local d'Habitatge s'ubicarà als baixos de l'edifici de Promusa per a gent gran de la plaça Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.