Les obres d'ampliació del CEIP L'Olivera s'acaben, amb dos mesos de retard


  • Comparteix:

L'AMPA està satisfeta però continua demanant transport escolar i més seguretat als accessos

L'AMPA està satisfeta però continua demanant transport escolar i més seguretat als accessos

Les obres d'ampliació del CEIP l'Olivera, a càrrec del departament d'Educació de la Generalitat, han finalitzat ja, tres mesos després de l'inici del curs escolar. Ara només falta enllestir alguns serrells, com els acabats del gimnàs i la sala polivalent, que previsiblement estaran a punt a finals de mes. D'altra banda, l'AMPA i la direcció del centre tenen prevista per la setmana vinent una reunió amb representants del govern català i de l'Ajuntament per parlar sobre el transport escolar i l'accés a l'escola.

Els treballs d'ampliació que s'estaven duen a terme al CEIP l'Olivera des del passat mes d'abril s'han acabat finalment, després de dos mesos de retard en què alumnes i mestres han hagut de conviure amb les obres. Des de l'AMPA del centre han fet una valoració positiva del fet que s'hagi acabat el procés, i han explicat que ara només queden pendents alguns detalls al gimnàs i a la sala polivalent. Jordi Reverter és el president de l'AMPA de l'Olivera.

Jordi Reverter

Valoració positiva ja que s'han acabat les obres, nonmés queden detalls, que s'cabaran a finals de mes.


D'altra banda, i en resposta a una petició de l'AMPA, el proper dilluns, 28 de novembre, la direcció de l'escola, una representació de pares i mares d'alumnes, el director dels Serveis Territorials d'Educació del Vallés Occidental, Eduard Galceran, i la tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, es reuniran per parlar sobre el transport escolar i l'accés a l'escola.

Segons l'AMPA, la reunió, que s'arrossegava des de l'any passat, servirà per posar de manifest la necessitat d'un servei de transport escolar, i també d'una millora de l'accés al centre, que es troba envoltat d'obres d'urbanització. Jordi Reverter.

Jordi Reverter

Volem que es millori l'accés a l'escola i el transport escolar ja que de les dues escoles creades una sí que té transport i nosaltres no.


Ara, des de l'AMPA s'espera que els petits detalls que s'han de fer s'acabin d'una vegada per totes i que no es repeteixen més ensurts com el que van patir alumnes, mestres i pares el curs passat, a causa del despreniment d'algunes plaques del fals sostre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.