L'hort de la Llar d'Avis de la Parròquia passarà a ser un jardí públic a principis del 2006


  • Comparteix:

Ho ha anunciat el president de l'entitat, Miquel Feu, durant la celebració del 25è aniversari

Ho ha anunciat el president de l'entitat, Miquel Feu, durant la celebració del 25è aniversari

L'hort de la Llar d'Avis de la Parròquia es convertirà en un jardí obert al públic a principis de l'any vinent. El recinte, que també acollirà una escola de jardineria, estarà obert de les vuit del matí a les vuit del vespre. El president de l'entitat, Miquel Feu, ha anunciat el projecte en un acte de celebració del 25è aniversari de l'associació per a la gent gran.

El president Miquel Feu ha avançat que els horts que envolten la Llar d'Avis de la Parròquia passaran a ser un jardí. L'espai s'obrirà al públic a principis d'any i també acollirà una escola de jardineria pels membres de la llar. A hores d'ara, l'entitat està acabant d'enllestir el projecte amb l'exprofessor de l'Escola de Jardineria de Barcelona, Josep Ramos.

El president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Miquel Feu, assegura que la iniciativa servirà per proporcionar ingressos a l'entitat.

Miquel Feu

El jardí estarà obert a tothom. Tindrem cursos de jardineria, d'on sorgirà un material que després podrem vendre.


En el lliurament dels premis dels jocs de la Llar d'Avis de la Parròquia, l'alcalde Lluís Recoder ha felicitat l'entitat per la feina feta en els seus 25 anys. Recoder ha animat els membres de la llar d'avis a continuar amb les seves activitats.

Lluís Recoder

La Llar d'Avis de la Parròquia és una de les entitats més arrelades a la ciutat i d'una de les que organitza més actes.


Aquest dimarts la Llar d'Avis de la Parròquia farà 25 anys i aprofitarà l'aniversari per presentar la seva pàgina electrònica (www.llaravis.santcugatentitats.net)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.