Agents de la policia local i estatal patrullaran conjuntament des d'avui i fins el final de les festes


  • Comparteix:

Els dos cossos policials vetllaran conjuntament per garantir la seguretat ciutadana durant el Nadal

Els dos cossos policials vetllaran conjuntament per garantir la seguretat ciutadana durant el Nadal

Avui entren en funcionament, un any més, les patrulles mixtes de policia local i estatal. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que s'allargarà durant totes les festes, és que els dos cossos policials vetllin conjuntament per garantir la seguretat ciutadana en aquests dies de major afluència de gent als carrers i comerços de la ciutat.

Des d'avui i fins que s'acabin les festes nadalenques, els santcugatencs podran tornar a observar la presència de patrulles policials mixtes, integrades per agents de la policia local i de la policia estatal.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que ja s'ha provat amb èxit altres anys, és unir els esforços dels dos cossos policial per garantir la seguretat dels ciutadans en aquestes dates assenyalades. Segons l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, aquestes patrulles són també un clar reflex de la bona coordinació que existeix entre les dues policies.

Lluís Recoder

La idea inicial és que es pugui cobrir durant tota la campanya de Nadal la zona comercial amb patrulles conjuntes de policia i nacional. Serà una imatge habitual que podran veure els santcugatencs pel centre de la ciutat


Recoder ha aprofitat també per manifestar la voluntat de fer extensiu aquest projecte a la resta de l'any i no només durant la campanya nadalenca. Tot i que la proposta no s'ha concretat, Recoder assegura que hi ha una bona predisposició per veure si es pot tirar endavant.

Lluís Recoder

Jo he expressat l'interès de l'ajuntament per poder-les mantenir. Per diversos motius, perquè és un compromís d'ambdues administracions i les dues farem l'esforç, i també perquè crec que crea una imatge positiva per la ciutadania


Igualment, l'alcalde ha manifestat també el seu desig que aquesta bona col·laboració entre la policia local i la policia nacional espanyola es pugui assolir també amb els Mossos d'Esquadra, un cop aquests es despleguin a la nostra comarca, l'1 de novembre del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.