Creu Roja recapta prop de 3.000 euros amb el seu sopar benèfic anual


  • Comparteix:

El president de l'entitat a Catalunya atribueix els canvis en la presidència a discrepàncies internes sobre la gestió

El president de l'entitat a Catalunya atribueix els canvis en la presidència a discrepàncies internes sobre la gestió

L'assemblea local de Creu Roja ha aconseguit recaptar enguany prop de 3.000 euros en el sopar benèfic anual de l'entitat, celebrat fa dues setmanes. El president de la secció Sant Cugat-Rubí i de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, ha fet una valoració positiva del nivell de solidaritat dels santcugatencs. Pel que fa a la polèmica sobre els canvis en la direcció de l'ONG a Catalunya i Barcelona, Aguilera ha atribuït les modificacions a discrepàncies sobre el mètode de gestió i no a motius ideològics.

Aguilera s'ha felicitat pels diners recaptats en el sopar benèfic anual de la Creu Roja Sant Cugat-Rubí, celebrat fa dues setmanes al restaurant Can Cabassa-Castaño amb l'assistència de 200 persones entre socis i amics de l'entitat. En total, l'assemblea local de l'ONG ha recollit prop de 3.000 euros que es destinaran a finançar les activitats i els projectes de l'entitat.

El president de Creu Roja Sant Cugat-Rubí i recentment nomenat president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, ha assegurat que la Creu Roja de cada municipi és tan important com vulguin els seus ciutadans.

Antoni Aguilera

Les Creus Roges de cada municipi tenen la importància que vulgui la gent de cada poble, en funció de la seva generositat, que serveix per finançar els projectes no finalistes.


D'altra banda, i en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', Antoni Aguilera s'ha referit a la polèmica que va acabar amb la destitució de l'anterior president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Badia. Aguilera ha negat rotundament que el cessament tingués res a veure amb una suposada voluntat de Badia de crear una Creu Roja catalana independent, i ha explicat que la crisi es va produir per discrepàncies internes sobre el model de gestió.

Antoni Aguilera

El tema era intern. No hauria d'haver sortit a la llum. Hi havia discrepàncies internes sobre el model de gestió, jo era partidari de fer-ho més territorial.


Aguilera ha confirmat, a més, que continuarà al front de l'oficina Sant Cugat-Rubí de la Creu Roja fins el 2007, quan s'acaba el seu mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.