L'Envelat acull la presentació del cinquè llibre infantil de Civisme, 'Les tres bessones fan esport'


  • Comparteix:

En total s'han editat uns 7.000 exemplars destinats a nens i nenes de 3 a 7 anys

En total s'han editat uns 7.000 exemplars destinats a nens i nenes de 3 a 7 anys

'Les tres bessones fan esport' és el cinquè títol de la col·lecció que edita l'àrea de Civisme de l'Ajuntament amb l'objectiu de transmetre volors cívics entre els més petits de la ciutat. Aquesta edició, que s'ha presentat aquest dimarts a la nova carpa de contes de l'Envelat, està dedicada a divulgar els elements saludables de practicar esport.

Un any més, les tres Bessones visiten la seva cosina Mil·lena de Sant Cugat. I en comptes de quedar-se a casa menjant crispetes, van a practicar esport a les instal.lacions que hi ha a la nostra ciutat. Aquest és l'argument del cinquè llibre 'Les tres bessones fan esport a Sant Cugat' que s'ha presentat aquest dimarts al matí a la carpa de contes de l'Envelat.

Transmetre els valors cívics als més menuts de Sant Cugat i fer-ho d'una manera amena i divertida és l'objectiu de la col·lecció de contes de les tres Bessones a Sant Cugat que ja han publicat cinc títols. L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat del regidor de Civisme, Jordi Puigneró, i el d'Esports, Xavier Cortés, han escoltat aquest dimarts el conte, juntament amb els més menuts de la ciutat. Recoder ha destacat la importància de formar ciutadans responsables i respectuosos amb l'ambient.

Lluís Recoder

Pensem que és important que les criatures entenguin que els espais pbúblics, com són les instal.lacions esportives, també són seus


La col·lecció forma part del programa de Civisme de l'Ajuntament. Jordi Puigneró, regidor d'aquesta àrea del consistori, ha remarcat que accions com aquesta demostren que les polítiques de Civisme no només consisteixen a posar multes, De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Cortés, ha destacat el valors positius de la pràctica de l'esport que es recullen en aquest llibre. L'escoltem.

Xavier Cortés

Els hàbits saludables de fer esport també es poden aprendre amb un llibre


L'Ajuntament ha editat un total de 7.000 exemplars que podran recollir els nens i nenes de Sant Cugat que tinguin entre 3 i 7 anys. Als centres cívics i a la Biblioteca del Mil·lenari també s'hi podran trobar exemplars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.