Un cortcircuit provoca un petit incendi en la botiga de roba Sonia Madoc, a la plaça Lluís Millet


  • Comparteix:

El foc provoca danys materials mínims

El foc provoca danys materials mínims

Un curtcircuit en un altaveu de música s'apunta com a principal causa del petit incendi que s'ha declarat aquest dilluns al matí a la botiga de roba i complements Sonia Madoc de la plaça Lluís Millet. Una ràpida intervenció dels Bombers ha fet que els danys materials avaluats siguin mínims.

Al voltant de les deu del matí d'aquest dilluns, un curtcircuit ha provocat un petit incendi a la botiga de roba i complements Sonia Madoc de la plaça de l'estació. Dos cotxes de Bombers del Parc de Sant Cugat-Rubí i un tercer cotxe de suport de Cerdanyola s'han desplaçat ràpidament al lloc dels fets.Tot i que l'interior de l'establiment contenia materials inflamables, els Bombers han controlat ràpidament les flames i gairabé no s'han hagut de lamentar danys materials. Escoltem el caporal del Parc de Bombers de Cerdanyola, Rafel Esteban.

Rafel Esteban

No s'ha cremat pràcticament res. El volum dels danys és més petit que una televisió.


Com a mesura preventiva, els Bombers han desallotjat el bar-restaurant Plaza situat al costat de la botiga.

Quan s'han produït els fets, l'establiment encara estava tancat i això ha obligat els bombers a trencar la reixa per accedir-hi. El co-propietari de la botiga, marit de la cantant que posa el nom a la botiga Sonia Madoc, ha explicat que tot i que s'ha cremat poc gènere, gairebé res és aprofitable. Escoltem en Marcelino.

Marcelino

Per sort hi havia poc gènere, però anirà fora ja que el fum ho deixa tot negre i amb molt mala olor.


El co-propietari de l'establiment de roba i complements ha mostrat la seva sorpresa pels fets, ja que ha assegurat que com a norma sempre tanquen el corrent elèctric.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.