La 'primera santcugatenca del 2006' rep una pòlissa de 1.500 euros


  • Comparteix:

Una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros, un canastrell, un lot de productes alimentaris i una ràdio són alguns dels obsequis que ha rebut aquest dimecres Anna Saló Méndez, guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc del 2006'. La nena i la seva família han estat rebuts a la sala de plens de l'Ajuntament per l'alcalde, que ha recordat la importància de treballar dia a dia per garantir que els santcugatencs del futur gaudeixin dels serveis i els equipaments necessaris.

Anna Saló Méndez és la guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que organitzen conjuntament Ràdio Sant Cugat, Catalana Occident i les botigues 'Un pequeño mundo' i 'Punt fresc'. La nena va néixer el dia 1 de gener a l'Hospital Sant Joan de Déu i ha estat el primer nadó que s'ha inscrit al registre civil de la nostra ciutat.

Aquest dimecres, la nena i la seva família han estat rebudes a la sala de plens de l'Ajuntament per l'alcalde, que els ha volgut donar la benvinguda en nom de la ciutat. Lluís Recoder ha subratllat la importància d'actes com aquest en la ciutat més jove del país, i ha recordat la responsabilitat que té l'administració de dotar el municipi dels serveis i equipaments necessaris per als santcugatencs d'avui però també per als del futur.

Lluís Recoder

Som la ciutat més jove del país i això ens omple d'il·lusió però també de responsabilitat. Nosaltres treballem per gestionar la ciutat del present però sobretot per la ciutat del futur, que serà la d'ells


Durant l'acte, la família de l'Anna ha rebut diferents obsequis, entre els quals destaca una pòlissa de 1.500 euros, cortesia de Catalana Occident. La nena ha rebut també un canastrell de la botiga 'Un pequeño mundo', un lot de productes de 'Punt Fresc', diversos regals de l'Ajuntament i, com no podia ser d'una altra manera, una ràdio infantil, gentilesa d'aquesta emissora.

Els pares de la criatura, Joaquim Saló i Àgueda Méndez, han rebut tots aquests regals amb molta satisfacció i assegurant que encara no s'acaben de creure que la seva filla hagi estat 'la primera santcugatenca' del 2006. Escoltem Àgueda Méndez.

Àgueda Méndez

Estem molt contents i emocionats. No ens ho esperàvem, la veritat. I més perquè la nena va néixer el dia 1, fins el dia 3 no vam venir de la clínica i no la vam inscriure fins el dia 4, i clar, no ens esperàvem que fos la primera, ni molt menys


El Joaquim i l'Àgueda, de 46 i 42 anys respectivament, tenen un fill de 16 anys i viuen a Mira-sol des de fa poc més de 3 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.