El sopar benèfic anual contra el càncer reunirà més de 450 persones amb l'esperança d'arribar als 60.000 euros recaptats


  • Comparteix:

Unes 450 persones assistiran aquest dissabte al sopar benèfic que anualment organitza la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer. Els organitzadors confien en superar els més de 54.000 euros recaptats en l'edició passada i que serviran per ajudar a malalts i familiars i també per millorar les investigacions. Per fer-ho, s'organitzarà una tómbola, una subhasta d'un smart i de dues pilotes signades pels jugadors del FC Barcelona i el RCD Espanyol, i una venda de joies i articles de la llar.

La masia Can Magí tornarà a ser aquest dissabte l'escenari del tradicional sopar benèfic que organitza des de fa més de vint anys la delegació local de l'Associació Catalunya contra el Càncer. Enguany ja estan confirmades 460 persones, amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, el tinent coronel Francisco Bollero i representants del departament de Salut, entre d'altres personalitats.

Marta Martí, presidenta de la delegació local, ha mostrat la seva satisfacció per totes les donacions fetes enguany per empreses, entitats i particulars i s'ha mostrat confiada en superar els més de 54.000 euros recaptats en l'edició anterior. Per aconseguir-ho, s'ha organitzat una tómbola, una subhasta i una venda de joies i d'articles de la llar. Escoltem Marta Martí.

Marta Martí

Les activitats per recpatar els diners seran una tómbola, una subhasta d'un Smart i de dues pilotes de futbol signades pels jugadors del Barça i l'Espanyol, i una venda de joies i articles de la llar.


A més, Martí ha explicat que els diners recaptats serviran per atendre les necessitats dels malalts i els seus familiars de tota la província de Barcelona, així com per finançar futures investigacions.

Marta Martí

Encara que enguany s'ha dedicat al càncer de nenes i nens, nosaltres no ho destinem a res en concret sinó que es destina a les necessitats més pròxima, sigui quina sigui.


L'acte comptarà també amb l'actuació de la voluntària Minerva López que cantarà una cançó composada per ella mateixa i dedicada a la seva mare, malalta de càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.