L'expedició Andes 2002 del Club Muntanyenc torna a Sant Cugat amb la satisfacció d'haver assolit el cim de l'Alpamayo, de 6.000 metres d'alçada


  • Comparteix:

L'expedició Andes 2002 del Club Muntanyenc ha tornat a Sant Cugat després de passar unes setmanes a la Serralada Blanca. Els alpinistes han aconseguit gairebé tots els objectius que es van marcar en iniciar l'expedició. D'entre les fites assolides cal destacar que dos dels nous membres de l'expedició van arribar dalt de l'Alpamayo, de 6.000 metres d'alçada.

Joaquim Hernández, coordinador de l'expedició, s'ha mostrat optimista amb el resultat de l'expedició perquè dos dels nous membres van poder fer el cim de l'Alpamayo, de 6.000 metres d'alçada.

Joaquim Hernández

Vam haver de substituir alguns cims previstos inicialment perquè les condicions meteorològiques no ens van deixar fer-los


La difusió de l'aventura als Andes, que es pretenia fer a TV3 i a Canal Sàtel·lit Digital, no es podrà realitzar perquè l'equip no disposava de càmera de vídeo. Malgrat això, els alpinistes han captat diverses fotografies com a mostra de l'experiència. Hernández es proposa a partir d'un parell d'anys un nou repte: aconseguir fer el cim d'una muntanya de 8.000 metres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.