S'obre el període d'inscripcions per participar a la Marxa


  • Comparteix:

Aquest dilluns s'ha obert el període d'inscripcions per a la Marxa Infantil. Les inscripcions es poden fer a la seu de l'entitat del Club Muntanyenc fins al 31 de març. L'organització també permet apuntar-se a la prova per Internet.

La 48a edició de la Marxa Infantil de Sant Cugat se celebrarà enguany el dia 2 d'abril. Aquest any, petits i grans faran el mateix recorregut. Els participants sortiran des la plaça Ramon Barnils i passaran per la Pedrera, Can Borrell, Sant Adjutori i Sant Medir.

Les inscripcions es poden fer a la seu del CMSC des d'avui. El Club demana als participants que s'inscriguin el més aviat possible per no carregar l'organització de feina a última hora.

Un altra novetat d'enguany és l'edició d'un DVD divulgatiu que es passarà a les escoles per donar consells sobre la marxa. Joan Carles Alayo és el coordinador de la marxa.

Joan Carles Alayo

Hem agafat un grup de nois de l'escola d'excursionisme del club per fer d'actors perquè els nens més petits vegin visualment que és el que s'ha de fer i el que no en vint minuts.


D'altra banda, els organitzadors ha comunicat que en cas d'haver de suspendre la prova pel mal temps, la cursa es faria el 6 de maig, un cop passades les festivitats de Setmana Santa, Sant Jordi i el pont de l'1 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.