La Generalitat construirà habitatge públic a la Floresta


  • Comparteix:

L'alcalde anuncia un pre-acord perquè la Generalitat construeixi habitatge públic a la Floresta. Recoder assegura que estan a l'espera d'aconseguir sòl al districte en la modificació del PGM d'aquest territori per concretar el projecte. D'altra banda, l'alcalde respon a ICV-EA que no cal una auditoria externa per detectar irregularitats en l'ocupació d'habitatges de Promusa.

Recoder ha explicat que existeix un pre-acord perquè l'executiu català edifiqui habitatge públic a la Floresta. Per perfilar el projecte, les administracions estan pendents de la modificació del PGM d'aquest districte per aconseguir sòl urbanitzable.

L'alcalde ha demanat més implicació a la resta d'administracions per fer front al problema de l'habitatge.

Lluís Recoder

Tenim un pre-acord amb la Generalitat. Fins ara només l'Ajuntament ha construït habitatge públic.



D'altra banda, l'alcalde considera 'oportunista' que ICV-EA demani una auditoria externa per detectar irregularitats en l'ocupació d'habitatges de Promusa. Recoder ha subratllat que els expedients oberts a propietaris per no habitar els pisos de protecció demostren que l'empresa municipal controla els adjudicataris. L'alcalde ha afegit que els ecosocialistes també poden exercir el control des del consell d'administració de l'empresa municipal.

Lluís Recoder

ICV-EA fa les declaracions després que anunciéssim mesures. Són unes paraules oportunistes.


Recoder ha remarcat que la conselleria de Medi Ambient i Habitatge, encapçalada per l'ecosocialista Salvador Milà, posa Sant Cugat com a exemple de política d'habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.