Els CAPs de Sant Cugat i Valldoreix garanteixen els serveis mínims durant la vaga de metges


  • Comparteix:

Cap urgència quedarà desatesa als Centres d'Atenció Primària de Sant Cugat i Valldoreix durant els tres dies de vaga que el Sindicat de Metges de Catalunya ha convocat a partir d'avui. Els serveis mínims estan garantits, tot i que des dels dos CAPs, en els que treballarà un terç de la plantilla, s'ha demanat comprensió i que no s'acudeixi als centres en els casos que no siguin realment urgents.

Els directors dels CAPs de Sant Cugat i Valldoreix demanen comprensió a la població de cara als tres dies de vaga que el Sindicat de Metges de Catalunya ha convocat a partir d'avui. Durant aquests tres dies es trobaran garantits els serveis mínims als dos centres, en els que treballarà només una tercera part de la plantilla. El director del CAP de Sant Cugat, Carles Martí, ha demanat la implicació de la ciutadania, i ha aconsellat que no s'acudeixi als centres en aquells casos que no siguin realment urgents.

Carles Martí

Agraïm la comprensió de la població, i si per exemple han de venir a consultar una anàlisi que no sigui greu demanem que vinguin un cop acabada la vaga.


De la seva banda, el director del CAP de Valldoreix, Jordi Jiménez, ha assegurat que durant la vaga s'atendrà a tot aquell que ho necessiti, però ha demanat també la col·laboració de la ciutadania.

Jordi Jiménez

Atendrem a tota persona que ho necessiti, però demanem la col·laboració de la gent i que vinguin aquells pacients que realment ho necessitin.


Amb aquesta vaga, els metges reivindiquen, entre d'altres coses, una normalització dels seus horaris i un conveni laboral propi.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.