Augmenta la demanda de llibres de text a les llibreries santcugatenques


  • Comparteix:

Dilluns comença el curs escolar, i els pares estan realitzant les últimes compres de llibres de text. Enguany, les llibreries de Sant Cugat han notat un augment de la demanda com a conseqüència de l'increment del nombre d'alumnes als centres educatius.

Durant aquests dies, les llibreries de la ciutat estan despatxant una quantitat considerable de llibres de text. En general, aquest any els llibreters esperen que les vendes s'incrementin respecte dels anys anteriors. Esther Gorcs de la llibreria Mythos considera que l'augment de la demanda està vinculat amb l'increment de la natalitat al nostre municipi.

Esther Gorcs

Cada any hi ha més criatures i per tant, la demanda va augmentant.


Com altres causes de l'augment de la demanda, el sector apunta l'increment del nombre d'escoles al municipi i el fet que la gent considera innecessari haver d'anar a Barcelona. D'altra banda, són moltes les llibreries que ofereixen ajudes pel finançament dels llibres de text. La gran majoria aplica el descompte del 12% permès pel gremi de llibreters. Esther Gorcs explica altres mesures possibles.

Esther Gorcs

Nosaltres fomenten el reciclatge dels llibres col·laborant amb les escoles. També podem fragmentar el pagament segons les necessitats de les famílies.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.