Gausa acusa l'alcalde de tenir una visió 'acomplexada' sobre l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

El PSC critica que l'alcalde hagi renunciat a signar el manifest dels alcaldes metropolitans que demanava 'rapidesa' en l'aprovació de la llei de la futura Àrea Metropolitana de Barcelona. El portaveu socialista, Salvador Gausa, acusa Lluís Recoder de tenir una visió 'acomplexada' del fet metropolità i de situar Sant Cugat en una situació d'aïllament respecte a la resta de municipis.

Gausa considera que la postura de l'alcalde contradiu la necessària entesa entre les 34 poblacions de l'àrea metropolitana, que ocupen una superfície total d'uns 600 quilòmetres quadrats i on hi viu gairebé la meitat de la població catalana. Pel portaveu socialista, Lluís Recoder manté una postura 'immobilista' que no beneficia ni al país ni a la nostra ciutat.

Salvador Gausa assegura, a més, que la defensa que ha fet Recoder dels terminis marcats pel conseller de Governació, Joan Carretero, és una 'excusa de mal pagador'.

Salvador Gausa

El fet d'erigir-se com a salvador de Carretero em sembla perfecte, ell sabrà, però és una actitud de poca volada davant d'un tema de tanta importància. Nosaltres apostem per una visió desacomplexada i en igualtat amb la resta d'ajuntaments.


Gausa comparteix la urgència expressada pels alcaldes metropolitans per aprovar la llei de creació de l'ens gestor de l'àrea metropolitana. El portaveu del PSC adverteix que si no s'aprova abans del final d'aquesta legislatura, l'Àrea Metropolitana no podrà ser una realitat fins després del 2011.

Recordem que l'alcalde, Lluís Recoder, va afirmar que el manifest dels 33 alcaldes metropolitans era un instrument de 'pressió política' contra el conseller Carretero. Tot i estar d'acord amb el model organitzatiu que plantejava el document, l'alcalde va rebutjar signar-lo i va apostar per un procés marcat per la reflexió i el màxim consens polític.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.