Centres de la ciutat demanen per escrit als pares que no portin avui els fills a escola


  • Comparteix:

El CEIP Catalunya demana a les famílies dels alumnes del centre que no portin aquest dijous els fills a l'escola. En un escrit entregat als pares aquest dimecres, el professorat adverteix que els serveis mínims decretats fan impossible 'garantir una atenció adequada a l'alumnat'.

En la nota, els docents del CEIP Catalunya denuncien que els serveis mínims decretats són 'abusius' i que 'és impossible garantir una atenció adequada als alumnes amb aquestes condicions'. Per aquest motiu, el professorat fa 'una crida a la responsabilitat de les famílies' i demana que no portin els seus fills a l'escola.

Per la seva banda, el CEIP Joan Maragall ha advertit als pares per escrit que avui 'no queda garantida la seguretat dels alumnes' perquè un mestre no pot atendre més de 25 alumnes, tal com recull el decret de serveis mínims.

Llegeix la nota entregada pels professors del CEIP Catalunya a les famílies aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.