La cruïlla de l'avinguda de Gràcia i el carrer Bergara ja està regulada per un semàfor


  • Comparteix:

L'Associació Eixample Sud espera que així es redueixi la sinistralitat en aquest punt

L'Associació Eixample Sud espera que així es redueixi la sinistralitat en aquest punt

A partir d'aquesta setmana la cruïlla entre l'avinguda de Gràcia i el carrer Bergara ja està regulada per un semàfor. Amb aquesta mesura, es pretén controlar la velocitat d'aquesta important via d'entrada i sortida de la ciutat. Des de l'Associació de Veïns Eixample Sud veuen amb bons ulls la instal·lació del semàfor, ja que reduirà la sinistralitat de la cruïlla.

La cruïlla entre l'avinguda de Gràcia i el carrer Bergara ja està regulada per un semàfor, després que els veïns de la zona haguessin denunciat la perillositat d'aquest encreuament en diverses ocasions. El semàfor va entrar en fase de prova dijous passat i aquell mateix dia es va produir una col·lisió entre dos vehicles en aquesta avinguda, just a l'alçada del carrer Bergara.

Els veïns esperen que amb el semàfor aquest petit sinistre sigui el darrer. El president de l'Associació de Veïns Eixample Sud, Miquel Quintana, creu que aquesta mesura reduirà la velocitat i, en conseqüència, la sinistralitat de la cruïlla.

Miquel Quintana

És un èxit per a la ciutadania ja que és una cruïlla molt perillosa. A més també es reduirà la velocitat de l'Avinguda de Gràcia.


La mobilitat al barri de l'Eixample Sud una vegada entri en funcionament l'escola universitària d'ESADE als terrenys del Centre Borja i l'excés de velocitat al carrer Sant Crist de Llaceres són altres preocupacions que tenen els veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.