Moren dos santcugatencs en un accident de trànsit


  • Comparteix:

Dos joves de Sant Cugat han mort la matinada de dissabte a conseqüència d'un accident de trànsit a la carretera BV-1414, que va cap a Bellaterra i l'autopista AP-7. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, el vehicle, un BMW de gamma esportiva, ha sortit de la carretera i s'ha precipitat sobre les vies del tren de la línia C7 de Renfe. Com a conseqüència del sinistre, ha mort també un jove de Rubí i el quart ocupant ha estat traslladat en estat greu a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Els fets han tingut lloc poc abans de les cinc de la matinada, dins el terme municipal de Cerdanyola, quan el vehicle, un BMW de gamma esportiva, ha sortit de la carretera i s'ha precipitat cap a les vies del tren de la línia de RENFE Papiol-Mollet.

Tres dels quatre ocupants del cotxe han mort a conseqüència de l'accident, mentre que el quart, Jesus FP, de 24 anys i veí de Sant Cugat, ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Segons les informacions facilitades pels Mossos d'Esquadra, les víctimes són Alonso J.B., de 32 anys i Francesc R.C., de 30 anys, tots dos veïns de Sant Cugat, mentre que la tercera víctima mortal és Taouhib A, de 28 anys i veí de Rubi.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha expressat el condol a les famílies i ha lamentat un accident que ha segat la vida de tres joves.

Lluís Recoder

És un accident terrible que ha costat, de moment, la vida de 3 joves i n'hi ha un altre que està en una situació gravíssima. És una d'aquelles coses que sempre penses com es podria haver evitat i una vegada més vull fer una crida a la prudència al volant


A hores d'ara s'estan investigant les causes de l'accident, que podria haver estat provocat per un excés de velocitat. Sis dotacions de Bombers han intervingut en les tasques per treure els joves del vehicle sinistrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.