Detenen sis menors d'edat com a presumptes autors de robatoris amb intimidació


  • Comparteix:

La Policia Local ha detingut, en col·laboració amb la policia estatal, un grup de 6 joves menors d'edat i veïns de Rubí com a presumptes autors de robatoris amb intimidació pels volts de la plaça Barcelona. 5 dels detinguts han passat a disposició del fiscal de menors mentre que el sisè, menor de 14 anys, ha estat lliurat als seus pares.

Els fets han tingut lloc aquest passat diumenge a la tarda, després que dos nens denunciessin a una patrulla de la Policia Local que un grup de joves els havia intentat robar les carteres i els mòbils a la plaça Barcelona.

Davant d'aquesta situació, els agents van començat una batuda per la zona amb l'objectiu de localitzar els presumptes atracadors.

Una hora i mitja més tard, els agents van tornar a ser requerits per una altra parella de joves, que van denunciar un intent de robatori per part d'un grup de nois, la descripció dels quals coincidia amb la que havien fet les altres víctimes.

Finalment, la patrulla va poder localitzar al carrer Bergara un grup de 6 nois que coincidien amb les descripcions. Els joves van ser detinguts per un presumpte delicte de robatori amb intimidació, i posteriorment van ser identificats per les víctimes.

Segons fonts de la Policia Local, els detinguts són veïns de Rubí. 5 d'ells tenen més de 14 anys i el sisè és menor d'aquesta edat. Els joves ja han passat a disposició del fiscal de menors, que instrueix les diligències del cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.