Càritas celebra el 40è aniversari de tasca a Sant Cugat


  • Comparteix:

Càritas Sant Cugat celebra enguany el seu 40è aniversari. L'organització commemorarà aquesta fita amb un sopar solidari, el proper 27 de maig, i amb altres activitats com una festa per Corpus Christi i la presentació del llibre 'Tornar a estimar. Cinc testimonis 2006'.

Els actes de celebració s'iniciaran amb un sopar solidari que tindrà lloc el dissabte 27 de maig al Trade Center. La trobada comptarà amb la presència i les intervencions dels periodistes Mònica Terribas i Oriol Domingo. Els tiquets per al sopar es poden comprar a la Casa Abacial al preu de 35 euros.

La responsable de Càritas de Sant Cugat, Amèlia de Juan, ha explicat que l'objectiu és que aquest sopar pugui ser un punt de trobada i que també serveixi per recollir fons per a l'entitat.

Amèlia de Juan

Aquest sopar vol ser un punt de trobada per visualitzar la nostra tasca.


Els actes continuaran el 18 de juny amb la celebració de la festivitat del Corpus Christi. Després de la tradicional eucaristia, els jardins del Monestir acolliran una festa popular .

A la tardor es presentarà el llibre 'Tornar a estimar. Cinc testimonis 2006'. Finalment, l'acte de cloenda del 40è aniversari arribarà pels volts de Nadal.

La celebració d'aquests 40 anys de vida de Càritas Sant Cugat compta amb el suport de l'Ajuntament. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha destacat la tasca social d'aquesta entitat i els projectes compartits entre Càritas i el consistori.

Toni Ramon

Vull destacar aquest treball conjunt fet entre l'Ajuntament i Càritas.


Fins l'abril d'enguany, Càritas de Sant Cugat ha atès un total de 981 persones, la majoria de les quals han estat dones d'entre 20 i 35 anys que es troben en situació irregular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.