L'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol aplega 300 persones en la seva festa anual


  • Comparteix:

Més de 300 persones han participat aquest diumenge a l'arrossada popular organitzada per l'associació de veïns Sant Joan de Mira-sol en motiu de la festa anual de l'entitat, celebrada al Casal de Cultura. La jornada, que ha transcorregut en un ambient festiu, ha inclòs també la inauguració d'una exposició de fotografies sobre l'evolució de Mira-sol, entre d'altres. La festa d'enguany també ha servit per reivindicar que s'accelerin el tràmits per a la instal·lació d'una piscina municipal.

Una vegada més, l'Associació de veïns Sant Joan de Mira-sol ha celebrat la seva festa anual marcada per la reivindicació d'una piscina municipal. Els organitzadors de la jornada s'han mostrat partidaris que l'Ajuntament acceleri els tràmits per fer realitat aquest projecte, llargament esperat. Recordem que el ple de l'Ajuntament va decidir, ara fa un any, construir un complex esportiu amb piscina en un solar municipal de més de 10.000 metres quadrats a tocar del CEIP Catalunya.

El secretari de l'associació, Josep Maria Àngel, ha explicat que en aquesta festa es barregen sentiments festius i reivindicatius.

Josep Maria Àngel

Aquesta és una festa que ens ho passem molt bé. Es fa veïnatge i demanem alguns equipaments que fan falta, com la piscina municipal.


A banda d'aquest aspecte més reivindicatiu i de la tradicional arrosada popular, a la que han assistit més de 300 persones, la jornada ha comptat amb un espectacle infantil, a càrrec de Lluís Acher, i amb el concert del grup folk Falsterbo-Marí, integrat, entre d'altres, per Eduard Estivill i Isidor Marí.

La novetat d'enguany, però, ha estat la inauguració d'una exposició de fotografies sobre l'evolució del districte de Mira-sol en els darrers 66 anys. El secretari de l'associació, Josep Maria Àngel, explica més detalls d'aquesta proposta.

Josep Maria Àngel

Aquesta exposició és una idea que va tenir l'Ajuntament per celebrar l'any de la vil·la. Vam pensar que seria bona idea fer una exposició de 40-45 fotos des dels 40 fins l'actualitat. És un recull de l'evolució de Mira-sol.


La mostra fotogràfica es podrà visitar fins el proper 11 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.