L'IES Leonardo da Vinci celebra avui el 'sopar de l'amistat' per cloure el curs


  • Comparteix:

L'IES Leonardo da Vinci celebra aquest vespre el fi de curs amb el tradicional 'sopar de l'amistat'. Es tracta d'una festa de graduació dels alumnes d'ESO i batxillerat, en què hi participa tota la comunitat educativa del centre i que enguany es clourà amb ball a càrrec d'un exalumne de l'institut, DJ Cuéllar.

El final de curs s'apropa i l'IES Leonardo da Vinci ho celebra aquest vespre a partir de les set amb una gran festa. Per setè any, el centre ha organitzat el 'sopar de l'amistat', una iniciativa que va sorgir de l'AMPA amb la voluntat de col·laborar més estretament amb la comunitat docent d'aquest centre educatiu.

Precisament la directora de l'IES Leonardo Da Vinci , Assumpció Tor, ha volgut remarcar aquest paper actiu dels pares i les mares del centre. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Assumpció Tor

Aquest sopar l'hem organitzat per desig de l'AMPA de col.laborar més amb nosaltres i fer una comunitat educativa més complerta.


El sopar popular anirà acompanyat d'un ball amb música de DJ Cuéllar, exalumne del centre. Com és habitual, la festa de fi de curs servirà també com a acte de graduació dels alumnes d'ESO i Batxillerat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.