L'AEU inclourà cicles temàtics el proper curs per aprofundir coneixements


  • Comparteix:

L'entitat ha clausurat el curs amb una conferència sobre la veu i un recital al Teatre-Auditori

L'entitat ha clausurat el curs amb una conferència sobre la veu i un recital al Teatre-Auditori

Prop de 600 persones han assistit aquest dimarts a la clausura del curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran de Sant Cugat. Una conferència sobre la veu i un concert han conformat l'acte, que ha tingut lloc al Teatre-Auditori. El president de l'entitat, Antoni Monerris, ha avançat que el proper curs inclourà cicles temàtics.

Durant l'acte de cloenda del curs, el president de l'Aula, Antoni Monerris ha remarcat l'increment de participants en el curs d'enguany i ha explicat que l'organització del curs es marca com a objectiu millorar la qualitat dels cursos i conferències any rere any. Monerris ha avançat que la propera edició inclourà com a novetat cicles temàtics per aprofundir en àrees de coneixement.

Antoni Monerris

Hem tingut 33 conferenciants i hem ofert tres actes oberts a tota la ciutadania.


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha felicitat els integrants de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. Recoder ha destacat que l'aula cobreix la demanda cultural de la gent gran del municipi.

Lluís Recoder

Quan penso què vull fer quan sigui gran, penso a fer el que vostès fan.


Un recital líric encapçalat per la soprano santcugatenca Ana Häsler ha servit per tancar el curs. La cantant ha compartit escenari amb la mezzosoprano Susana Santiago i el baríton Xavier Mendoza. El pianista J.A. Álvarez Parejo ha acompanyat els cantants amb fragments de Bellini, Mozart i Händel.

Prèviament, el professor d'Història de la Música, Joan Vives, ha pronunciat una conferència sobre la musicalitat de la veu humana. Escoltem Vives.

Joan Vives

La conferència té un component didàctic per explicar l'evolució de la veu.


L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran ha complert enguany cinc anys d'història. L'entitat, que compta amb 500 socis, ha rebut el premi Ciutat de Sant Cugat 2005.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.