Recoder considera 'inadmissible' el retard de més d'una hora d'una ambulància aquest dilluns a Valldoreix


  • Comparteix:

L'alcalde demana explicacions per aquest fet al govern de la Generalitat

L'alcalde demana explicacions per aquest fet al govern de la Generalitat

L'alcalde Lluís Recoder reclama explicacions a la Generalitat pel retard 'inadmissible' de més d'una hora del servei d'ambulàncies per atendre una dona que va resultar ferida un accident de trànsit aquest dilluns a Valldoreix. Recoder es reunirà la setmana vinent amb responsables de l'empresa adjudicatària del nou servei de transport d'emergències a la nostra ciutat, que entrarà en funcionament aquest juliol, per conèixer amb més detall el dispositiu.

El servei d'ambulàncies de la Generalitat va trigar aquest dilluns 1 hora i 22 minuts a atendre una ferida lleu en un accident de trànsit a Valldoreix. La policia local va haver de reclamar a Bombers que atengués l'accidentada amb una ambulància del cos a causa de l'endarreriment del servei 061. Segons fonts municipals, el retard es deu al fet que el 061 no va demanar a Bombers que es fes càrrec de l'accidentada a causa de la manca d'ambulàncies.

Recoder ha lamentat públicament que el servei d'ambulàncies no atengués correctament una ciutadana.

Lluís Recoder

Aquest retard és inadmissible. Fa temps que reclamo que se'ns doti del servei d'ambulàncies necessari.


Cal remarcar que a partir del juliol entrarà en funcionament el nou servei de transport d'emergències separat del transport sanitari programat. D'aquesta manera, dues ambulàncies reforçaran a Sant Cugat l'atenció d'emergències durant les 24 hores del dia.

Precisament, la setmana vinent l'alcalde es reunirà amb els responsables de l'empresa Egara, que a partir d'ara es farà càrrec d'aquest servei, per conèixer amb més detall el dispositiu d'emergències que entrarà en funcionament al juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.