La Mostra de Turisme Jove està rebent sobretot sol·licituds d'estudiants que volen viatjar per Europa


  • Comparteix:

Itàlia, Alemanya i Croàcia, entre d'altres països d'Europa, són els principals destins dels joves santcugatencs. Així es desprèn de la novena Mostra de Turisme Jove, que es pot visitar a la Casa de Cultura fins el proper 21 de juliol. L'objectiu de la mostra és orientar els joves de la ciutat a l'hora d'escollir un viatge econòmic i adequat als seus gustos. Aquesta tarda, a partir de les set, la Casa de Cultura acull la tercera xerrada de la mostra, en aquest cas sobre viatges de turisme comunitari a Sud Amèrica.

Oferir el màxim d'informació als joves de la ciutat per trobar les millors opcions a l'hora de viatjar durant l'estiu és l'objectiu de la Mostra de Turisme Jove de Sant Cugat. La tècnica del Servei d'Informació Juvenil (SIJ) Sara Guerrero és l'encarregada d'orientar a tots aquells que s'adrecin a la mostra fins el 21 de juliol per planificar els seus viatges.

Guerrero explica que el públic principal d'aquest servei són estudiants, que demanen sobretot destins europeus.

Sara Guerrero

Estudiants de Selectivitat que volen fer interail, per Auropa. Per Itàlia, Croàcia i Alemanya.


Guerrero ha afegit que a més de disposar de la mostra, també s'organitzen xerrades destinades als ciutadans en general i als joves en particular. Precisament aquesta tarda, al punt de les set, la Casa de Cultura acull una conferència sota el títol ' Viatges de Turisme Comunitari al Brasil, Equador i la República Dominicana'.

D'altra banda, Anna Torné, una jove usuària de la Mostra de Turisme, explica quin ha estat el motiu pel qual ha decidit fer ús d'aquest servei.

Anna Torné

No teniem clares les ofertes amb els destins que voliem. I també ens diuen pàgines web amb les millors ofertes.


Recordem que la mostra es pot visitar des del passat 19 de juny a la Casa de Cultura i s'allargarà fins el proper 21 de juliol. La propera xerrada tindrà lloc el 18 de juliol, sota el títol 'El Camí de Sant Jaume'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.